Collageproducties
Bonheidensteenweg 38  2812 Muizen – Mechelen
Tel.: 0485/71 61 57
BTW: BE 871874602

Algemene info, productie en tourneeplanning:
Huub Colla
info@huubcolla.be

Gsm: 0485 71.61.57

Administratie - Contracten - Facturatie:
Christine Verhaege
info@huubcolla.be
Gsm: 0486 05.99.15

Communicatie - technische fiches - lesmappen - prospecties:
Lien Robberechts
info@huubcolla.be
Gsm: 0478 47.09.32

 

 
Home > Muziek > Snowflower

In de 8ste eeuw schreef een Chinese prostituee een zinneprikkelend erotisch gedicht met als titel 'Outcries from the Boudoir'. Deze subtiele ode aan de vrouwelijke elegantie deed de muzikanten van snowflower op zoek gaan naar hoe de chinezen in de loop van de tijd de liefde verwoord hebben.

Snowflower maakte een selectie van Chinese gedichten waarin de diversiteit van de liefde in al haar kleuren aan bod komt. Rond die gedichten bouwden ze songs. Westerse popsongs, want geschreven door drie Belgische muzikanten.
Vervolgens ging Snowflower samen zitten met een Chinese muzikante. Zij luisterde naar de westerse interpretatie van haar cultureel erfgoed en vulde aan, ontweek, legde aandachtspunten of ging soms rechtlijnig tegen de westerse interpretatie in.

Nu is er de confrontatie op het podium: drie Belgische artiesten proberen vat te krijgen op de Chinese interpretatie van 'erotiek' en roepen daarvoor de hulp in van een Chinese muzikante. Het resultaat is een enig mooie wisselwerking rond een universeel thema.

'Outcries from the Boudoir' is een multidisciplinaire productie met muziek, tekst en videokunst. In het Engels gezongen. Nederlands en Chinees gesproken en geprojecteerd.

Concept en muziek: Pascale Michiels, Karen Van Camp en Bert Verschueren
Uitvoering: Karen Van Camp (vocals), Pascale Michiels (vocals, guitar), Fang Weiling (Erhu, Guzheng), Alain Smits (guitar)


Prijs op aanvraag
Beschikbaar vanaf heden tot juni 2006 in België en Nederland
Website Snowflower: www.snowflower.be

 


Collage
CollaGe is erkend door de Vlaamse Gemeenschap als bureau voor private
arbeidsbemiddeling
onder nummer VG.996/BA.

© 2004 Collageproducties VOF - Bonheidensteenweg 38 - 2812 Muizen – Mechelen - tel: 0485/71.61.57 - e-mail: info@huubcolla.be - webdesign: Pirana.be