Collageproducties
Bonheidensteenweg 38  2812 Muizen – Mechelen
Tel.: 0485/71 61 57
BTW: BE 871874602

Algemene info, productie en tourneeplanning:
Huub Colla
info@huubcolla.be

Gsm: 0485 71.61.57

Administratie - Contracten - Facturatie:
Christine Verhaege
info@huubcolla.be
Gsm: 0486 05.99.15

Communicatie - technische fiches - lesmappen - prospecties:
Lien Robberechts
info@huubcolla.be
Gsm: 0478 47.09.32

 
Home > Theater > School & familie > Monty, Sara Haeck & Lola Bogaert

 

JACKIE                                               vanaf 16 jaar + avond

Haeck & Bogaert / Monty

“Nee, ik keek naar links en toen hoorde toen die verschrikkelijke knallen. En terwijl ik mij omdraaide en naar mijn man keek, zag ik een stukje van zijn schedel, vleeskleurig was het.” 

Twee sensatie beluste vrouwen kruipen in de huid van Jackie Kennedy. Ze hunkeren ernaar om net als Jackie te zijn: een prinsesje met modieuze kleren, een te grote zonnebril, een onbeperkte voorraad aan Gauloises sigaretten en bovenal met de hersens van haar man in hun schoot. 

 

Denis Van Laeken

Jackie heeft het ‘First Ladyschap’ uitgevonden. Maar achter de schermen was ze vaak depressief. Haar huwelijk was absoluut geen sprookjeshuwelijk, maar één van overspel, drugsgebruik en dode kinderen. De persona die ze aan het publiek liet zien had heel weinig met haarzelf te maken. Haeck & Bogaert geven hun interpretatie van dit tragische sprookje. Wat het sprookje echter gevaarlijk maakt is dat het over echte wereldleiders gaat. 

Hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld? En wat hou je liever verborgen achter een façade? Hoe ver ben je bereid te gaan, om dat beeld hoog te houden? En welk gevaar schuilt in de politicus als celebrity?

Denis Van Laeke

Lola Bogaert en Sara Haeck ontmoetten elkaar tijdens hun studie op het RITCS. Meteen na hun afstuderen werd het duo opgepikt door Kultuurfaktorij Monty. Jackie is de eerste avondvullende voorstelling die ze samen maken. 

Concept en spel Sara Haeck & Lola Bogaert | Coaching Mara van Vlijmen | Geluidsontwerp Tim Thielemans |Dramaturgisch advies Klaas Tindemans | Techniek en productie Kultuurfaktorij Monty |Met dank aan het Toneelhuis

Première 10 & 11 november: Kultuurfaktorij Monty

De rest van de speellijst kan u hier terugvinden.

BESCHIKBAARHEID 2017-2018: Januari, februari en maart 2018

 


Collage
CollaGe is erkend door de Vlaamse Gemeenschap als bureau voor private
arbeidsbemiddeling
onder nummer VG.996/BA.

© 2004 Collageproducties VOF - Bonheidensteenweg 38 - 2812 Muizen – Mechelen - tel: 0485/71.61.57 - e-mail: info@huubcolla.be - webdesign: Pirana.be