Collageproducties
Bonheidensteenweg 38  2812 Muizen – Mechelen
Tel.: 0485/71 61 57
BTW: BE 871874602

Algemene info, productie en tourneeplanning:
Huub Colla
info@huubcolla.be

Gsm: 0485 71.61.57

Administratie - Contracten - Facturatie:
Christine Verhaege
info@huubcolla.be
Gsm: 0486 05.99.15

Communicatie - technische fiches - lesmappen - prospecties:
Lien Robberechts
info@huubcolla.be
Gsm: 0478 47.09.32

 
Home > Theater - Muziek > We are not

 

NIET MEER BESCHIKBAAR VOOR SEIZOEN 2016-2017

WE LOVE LOU

We are not

 

Lou. Meer is niet nodig om te weten over wie je het hebt. De donkere peetvader van de alternatieve rock. De stichter van de Velvet Underground. Protégé van Andy Warhol. De man die drugs, sm, homofilie, travestie en zelfmoord in de rock lyrics introduceerde. De schrijver van Take a Walk on the Wilde Side, Heroin, Perfect Day, Vicious, Sweet Jane... De gitarist die zei dat zijn muziek hooguit uit drie akkoorden bestond. En dat hij die nog altijd volop aan het leren was. Die Lou.

De band We Are Not maakt een voorstelling die hulde brengt aan de overleden rock 'n' roll animal Lou Reed. Geinspireerd door de decadente glorie van Lou in zijn glanzende jaren. Ergens in de jaren ’70. Ergens tussen cabaret en punk. Tussen theater en muziek. Tussen glitter en doom. Tussen pop-art en art-pop. En met een keuze van de very best uit de Velvet-periode en topalbums als Berlin, Transformer, Sally Can't Dance, Street Hassle en Coney Island Baby.

Performer Tom Hannes, die in vorige producties David Byrne en David Bowie belichaamde, kruipt weer akelig nauw in de huid van de jonge Lou Reed. De 9-koppige band zorgt voor de rest. Alles met respect voor de grootmeester zelf. Met muzikanten en acteurs van, Fixkes, de Kakkewieten, De Roovers, Lazarus, Kapitein Winokio, Papermouth, De Post, Sir Yes Sir, e.a. … met Marianne Loots, Kyoko Scholiers, Charlotte Vandermeersch of Fien Maris, Robby Cleiren, Mike Engels, Bart Palmers, Chris Cleiren, Eric Engels, Alban Sarens"

 

Foto's: Michel Hakim

Recensies, reportages en filmpjes kan u hier terugvinden.


__________

 


 


Collage
CollaGe is erkend door de Vlaamse Gemeenschap als bureau voor private
arbeidsbemiddeling
onder nummer VG.996/BA.

© 2004 Collageproducties VOF - Bonheidensteenweg 38 - 2812 Muizen – Mechelen - tel: 0485/71.61.57 - e-mail: info@huubcolla.be - webdesign: Pirana.be